Tancament fred del racó mes caloròs de Fenals
El Racó de Fenals, avui diumenge 3 de desembre, tenca les seves portes per final de temporada. Després d'una primavera i un estiu intensos, el restaurant com la tardor ha decaigut. La costa passa factura al gremi hoteler i comercial dels pobles. Descans de personal i un nivell bastant baix d'afluència ha fet que avui els lloretencs diguin fins aviat al Racó de Fenals.
Per fer-vos un petit tastet del lloc, us recomanem la publicació de la cuina del peix de l'art en anteriors publicacions.
Una petita mostra de la qualitat del lloc, és aquest carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà que us deixem de comiat.
Tan sols ens diuen fins aviat, el treball fet amb carinyo i dedicació dóna els seus resultats. I el nom que el Racó s'ha fet a Lloret i a la Costa Brava és gràcies a la passió que demostren amb la seva feina.
Per fer-vos un petit tastet del lloc, us recomanem la publicació de la cuina del peix de l'art en anteriors publicacions.
Una petita mostra de la qualitat del lloc, és aquest carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà que us deixem de comiat.
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà
"Font de Marc Robles"
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà
"Font de Marc Robles"
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada