RECEPTA: passa el fred amb una bona escudella!
El desembre ja
és aquí, i amb ell arriba el fred i s'acosta el Nadal. El desembre és un mes
ple de dinars familiars i molts s'estressen pensant que els hi podran oferir
als seus convidats. Des d'El Gust del Gironès us ho volem posar fàcil, i per
tant, en el post d'avui us ensenyarem com preparar una deliciosa escudella,
un plat típic de Catalunya i que entra genial amb aquest fred.
Escudella Font de @farina_pasta_fredca |
INGREDIENTS
3 litres d'aigua
1 dau de caldo
de pollastre
1 dau de caldo
de verdures
2 patates
mitjanes
2 cebes mitjanes
200 gr de
cigrons cuits
2 grans d'all
tallats fins
1 culleradeta de
pebre dolç
Pasta per
escudella (lletres, galets, fideus..)
Sal i oli
Primerament,
posem l'aigua a bullir juntament amb els daus de caldo. A continuació, pelarem
la ceba i la patata, ho tallarem a daus i ho saltegerem per la paella. Un cop
l'aigua de l'olla bulli, incorporem aquesta ceba i patata. A la mateixa paella,
hi saltegem els alls laminats i hi tirem una culleradeta de pebre dolç;; un cop
ja estigui cuit ho posem a l'olla juntament amb les verduretes. Ho deixem coure
tot uns 30 minuts, i seguidament, hi incorporem la pasta que hàgim triat, i ho
deixem coure; el temps de cocció dependrà depenent del tipus de pasta. I ja
està llesta per menjar-la!
Què millor que
passar el fred amb aquesta deliciosa escudella? Bon profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada