RECEPTA: passa el fred amb una bona escudella!

El desembre ja és aquí, i amb ell arriba el fred i s'acosta el Nadal. El desembre és un mes ple de dinars familiars i molts s'estressen pensant que els hi podran oferir als seus convidats. Des d'El Gust del Gironès us ho volem posar fàcil, i per tant, en el post d'avui us ensenyarem com preparar una deliciosa escudella, un plat típic de Catalunya i que entra genial amb aquest fred.

Escudella
Escudella
Font de @farina_pasta_fredca 

INGREDIENTS
3 litres d'aigua
1 dau de caldo de pollastre
1 dau de caldo de verdures
2 patates mitjanes
2 cebes mitjanes
200 gr de cigrons cuits
2 grans d'all tallats fins
1 culleradeta de pebre dolç
Pasta per escudella (lletres, galets, fideus..)
Sal i oli

Primerament, posem l'aigua a bullir juntament amb els daus de caldo. A continuació, pelarem la ceba i la patata, ho tallarem a daus i ho saltegerem per la paella. Un cop l'aigua de l'olla bulli, incorporem aquesta ceba i patata. A la mateixa paella, hi saltegem els alls laminats i hi tirem una culleradeta de pebre dolç;; un cop ja estigui cuit ho posem a l'olla juntament amb les verduretes. Ho deixem coure tot uns 30 minuts, i seguidament, hi incorporem la pasta que hàgim triat, i ho deixem coure; el temps de cocció dependrà depenent del tipus de pasta. I ja està llesta per menjar-la!


Què millor que passar el fred amb aquesta deliciosa escudella? Bon profit!

Comentaris

Entrades populars