Enrique Tomás, un pernil de qualitat!
Avui us deixem un post
pels amants dels embotits. Si visites la ciutat gironina, ha de ser parada obligatòria el
restaurant Enrique Tomás, especialistes en pernil i altres embotits
ibèrics. Aquest restaurant situat al bell mig del barri Vell, es caracteritza per l'alta qualitat
dels seus productes, i per no ser només un bar, sinó també un lloc on poder
comprar embotits de qualitat.
![]() |
Interior del bar Enrique Tomás Font de Mireia Tomàs |
Un local petit però acollidor, que només en entrar ja sents l'olor de qualitat. És el restaurant perfecte per si estàs fent una volta per la ciutat i busques
algun lloc per menjar un entrepà ràpid i alguna cosa per picar. Des d'El
Gust del Gironès ús recomanem el seu entrepà amb pa de cereals acompanyat d'un pernil exquisit.
I si vols saber més informació sobre el pernil o a aprendre a com tallar-lo, a Enrique Tomás també s'organitzen diferents cursos i esdeveniments.
Fes gaudir el teu pedalar amb l'autèntic sabor del pernil ibèric!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada