Fira de l'avet d'Espinelves
Amb l'arribada del fred i la neu, només pot suposar una cosa, el Nadal ja es aquí. Per aquestes dates tan significatives, la gastronomia també pren un paper essencial. Els menjars calents, la família reunida a taula vora el foc i uns bons sobretaules són els moments perfectes pel postre que us explicarem avui.
Vàrem estar a una de les fires més reconegudes d'aquestes festes a la província de Girona. La fira de l'avet d'Espinelves no només és coneguda per la gran quantia d'avets, els arbres de nadal, sinó que la seva gastronomia i paratge creen una demarcació al Montseny.
La ratafia, les roses de Jericó, els formatges o embotits són elements principals de la fira, conjuntament amb les figures del pessebre, els caga tio o els avets. Però, destacarem la fruita confitada.
Un postre, snack perfecte pels sobretaules aquest Nadal.
Requereix una elaboració de diversos dies i molts de cuidats si la volem fer de primera mà, si no en època de festes nadalenques són moltes les fires o rebosteries que les elaboren.
Ja tenim un plat més per al Nadal, sorprèn i degusta a la família.
Avets originals d'Espinelves, a la vora de la fira
"Font de Marc Robles"
Paradeta de fruita confitada a la fira d'Espinelves
"Font de Marc Robles"
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada