Montibello & Food and Mambo

Avui tenim una publicació especial, una experiència única de la mà de dos grans empreses. Montibello, l'empresa espanyola de cosmètics ahir dissabte 18 de novembre de 2017 va celebrar la gala de celebració dels seus 50 anys. Es va realitzar una gala esplèndida gràcies també a l'empresa de càterings i esdeveniments Food & Mambo, que va formar part de l'acte. Els responsables de la preparació d'aquest, conjuntament amb el xef de l'empresa van realitzar una experiència gastronòmica única. 
El menú és una obra d'art que transmet una alta experiència i passió per la seva feina. Aquí us deixem la seva idea de transportar l'essència dels productes de Montibello en uns plats creatius a la part d'apassionants. 
Aquí us deixem un tastet del qual van poder gaudir ahir més de 130 persones al Museu Marítim de Barcelona. 

Còctel body senses
Gin fizz amb birutes de plata

Snack
Alga nori amb sèsam i emulsió de yuzu

Còctel body sense i alga nori
Còctel body sense i alga nori

De sòlid a líquid
Meat fruit de foie i mandarina amb torradetes de pinyons

Meat fruit de foie i mandarina
Meat fruit de foie i mandarina

El llenguatge de la pell
Pomada de yogur amb cogombre i eneldo

Paleta de mascarillas
Esqueixada de bacallà amb tomàquet km 0, oli d'oliva arbequina i olives negres

Esqueixada de bacallà
Esqueixada de bacallà

Fresh Vita Pure C
Còctel de papaia , gingebre, fruita de la passió i lichi

D-White Meal
Costella de vedella Black Angus nopal i verdura baby. Xeringa amb salsa despigmentant

Black Angus
Black Angus amb verdura baby

Finish and Relax
Chocolata experience

Una idea de cuina portada a la realitat. Els sentiments que ahir es van sentir durant tota la gala van ser especials. Donar les gràcies a Montibello cosmètics i especialment a Food & Mambo per celebrar gales com les d'ahir, i per deixar-me formar part de l'esdeveniment. 

Comentaris

Entrades populars