Concepte d'alta gastronomia italiana voltant el Mediterrani
Després d'una setmana tan intensa de festes, fires, familiars i amics toca enfocar el primer cap de setmana de novembre. Per aquest cap de setmana, us recomenarem una franquícia de restaurants molt prodigiosa dins del nostre territori. No és més que "La Tagliatella". Va néixer el 2001, i ja compta amb més de 150 establiments repartits per tot Espanya, França i Andorra.
Destaca pel seu concepte d'alta gastronomia italiana, amb una excel·lent relació qualitat i preu. Tenen un perfil universal del seu públic, pel que tots els membres de la família podrien quedar satisfets amb els seus serveis. És una xarxa ja consolidada dins del mercat, això fa que vagis on vagis ja coneguis la seva carta i oferta, i ja hi tinguis la seguretat que hi menjaràs bé i a gust.
En aquest post, us adjuntarem un vídeo que un dels nostres promotors va crear fa gairebé dos anys, per un poble costaner que ofereix els seus serveis a primera línia de platja.
Coneix Lloret, i deixa't endinsar dins dels seus racons, passeja pel Museu del Mar i el passeig roig per arribar a una de les franquícies més estiuenques.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada