Sybius Cala Canyelles
A primera línia de platja trobem un dels restaurants preferits pels locals. Especialista en marisc i el peix de la llotja que adquireixen frescos el mateix dia.
Durant la jornada gastronòmica de la cuina del peix de l'art, el restaurant costaner ofereix un dels menús més ric en varietat i preu.
El menú és el següent:
· Copa de cava de benvinguda amb tastet de raïm i formatge idiazabal
· Xaropet calent de crema de gambots
· El nostre eriçò farcit de fruits de mar i gratinat
· Carpaccio de gamba de Blanes amb vinagreta de tòfona
· Cocotxes de rap negre amb mussolina de ceps
· Cassola de peix de la cala amb allipebre
· Carpaccio de cítrics amb gelat de fruits silvestres
· Pa, aigües minerals, vi blanc Aura Verdejo DO Rueda o vi negre Azpilicueta Crianza DO Rioja, cafè i Gintonic
PVP; 60 EUROS IVA INCLÒS
Telèfon de contacte: 972368003
Eriçons farcit amb fruits de mar gratinats "Font de Marc Robles" |
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada