Presentació dels gustos gironins

Com a presentació del nostre projecte, començarem esmentant la cuina tradicional de la província de Girona.
La ciutat de Girona, les comarques volcàniques de l’interior, el Pirineu Català i la Costa Brava són destacats per un alt atractiu culinari. El producte originari de la terra és un dels elements que creen l’essència de la cuina mediterrània. Les facilitats del Mar i el clima que comporta, van afavorir als cultius i al lliure comerç entre els països banyats per aquesta costa.
La gastronomia gironina té substància i identitat, arran de la combinació de mar i muntanya que crea el seu distintiu. Ens endinsarem dins d’ella per extreure-li els diferents sabors gironins i poder transmetre’ls amb pròpia identitat. 
Us farem una profundització dels productes originaris de la terra, la varietat de plats i restaurants representatius de la zona i algunes de les receptes tradicionals de la cuina catalana gironina.


Calçots de Valls
Productes de la gastronomia mediterrania 
"Font de Wikipèdia, Calçots de Valls. Drets per a la reutilització"




Comentaris

Entrades populars