La cuina del peix de l'art
Durant el mes d'octubre, després d'una intensa temporada d'estiu a la Costa Brava, el poble selvatà Lloret de Mar ofereix una de les jornades gastronòmiques més atractives de la cuina mediterrània.
Visitants i locals podran gaudir d'una excel·lent i variada gama de menús amb anhels a la història. Més de 2500 menús van consumir-se durant l'octubre passat. La tirada a l'art és tota una tradició al poble gironí, que durant varies generacions era una de les úniques formes d'aconseguir menjar i quelcom de diners. En honor a aquesta, vint restaurants i hotels s'ajunten creant així les jornades gastronòmiques de la cuina del peix de l'art. Menús essencialment nascuts per aquesta jornada on el peix i el marisc pren el protagonisme.
Des dels 25 als 80 euros podríem menjar un dels menús que ofereix. En aquests, us entraria pica pica especial de la casa, primers i segons plats, postres, vi o cava, café i xopet en la majoria dels establiments. El municipi a part, posa a disposició gratuïtament a favor dels consumidors entrades per destins turístics del poble com els Jardins de Santa Clotilde i el Gran Casino Costa Brava.
Combinació de productes de mar i muntanya són puntals d'aquesta cuina, donant encara més força a la gust mediterrani.
A continuació us deixem, alguns dels establiments que ofereixen menú en aquesta jornada gastronòmica.
Restaurant el Giorgio, Hotel Rigat Park, Restaurant El Ventall, Can Sabata i el Racó de Fenals són alguns dels restaurants que us oferiran un menú únic.
![]() |
Menús i restaurants de la jornada gastronòmica de la cuina del peix de l'art "Font oficial de la jornada gastronòmica" |
Durant aquesta setmana, us deixarem varis dels restaurants amb els seus respectius menús, algun dels plats i la relació qualitat preu que la jornada ofereix.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada