La cuina del peix de l'art

Durant el mes d'octubre, després d'una intensa temporada d'estiu a la Costa Brava, el poble selvatà Lloret de Mar ofereix una de les jornades gastronòmiques més atractives de la cuina mediterrània.
Visitants i locals podran gaudir d'una excel·lent i variada gama de menús amb anhels a la història. Més de 2500 menús van consumir-se durant l'octubre passat. La tirada a l'art és tota una tradició al poble gironí, que durant varies generacions era una de les úniques formes d'aconseguir menjar i quelcom de diners. En honor a aquesta, vint restaurants i hotels s'ajunten creant així les jornades gastronòmiques de la cuina del peix de l'art. Menús essencialment nascuts per aquesta jornada on el peix i el marisc pren el protagonisme.
Des dels 25 als 80 euros podríem menjar un dels menús que ofereix. En aquests, us entraria pica pica especial de la casa, primers i segons plats, postres, vi o cava, café i xopet en la majoria dels establiments. El municipi a part, posa a disposició gratuïtament a favor dels consumidors entrades per destins turístics del poble com els Jardins de Santa Clotilde i el Gran Casino Costa Brava.
Combinació de productes de mar i muntanya són puntals d'aquesta cuina, donant encara més força a la gust mediterrani.
A continuació us deixem, alguns dels establiments que ofereixen menú en aquesta jornada gastronòmica.

Restaurant el Giorgio, Hotel Rigat Park, Restaurant El Ventall, Can Sabata i el Racó de Fenals són alguns dels restaurants que us oferiran un menú únic.


Menús i restaurants de la cuina del peix de l'art
Menús i restaurants de la jornada gastronòmica de la cuina del peix de l'art
"Font oficial de la jornada gastronòmica"


Durant aquesta setmana, us deixarem varis dels restaurants amb els seus respectius menús, algun dels plats i la relació qualitat preu que la jornada ofereix.



Comentaris

Entrades populars