Hotel Marsol
A primera línia de platja, a ple passeig roig Jacint Verdaguer a la plaça de la vila de Lloret de Mar, trobem l'hotel Marsol un dels primers establiments de la confraria. La seva excel·lent localització, el tracte familiar dels treballadors i la jornada gastronòmica del peix de l'art fa que la cuina d'aquest hotel atragui paladars en massa.
Durant tot l'octubre, a part dels seus menús diaris i la carta, ofereixen el menú de la cuina del peix de l'art. Aquest, en relació qualitat preu és un dels locals més assequibles i gustatius.
El menú és el següent:
· Copa de cava de benvinguda
· Aperitiu del xef
· Pop a la brasa sobre Parmentier de patata Violette a l'aroma de Violeta
· Llom de corball rostit amb verduretes i musclos de roca
· Pastís Tatin de poma acompanyada de gelat de bescuit i ratafia
· Pa, aigües minerals, vi blanc Aura Verdejo DO Rueda o vi negre Alcorta crianza DO Rioja
PVP; 32 EUROS IVA INCLÒS
Telèfon de contacte: 972 36 57 54
Pop a la brasa sobre Parmentier de patata "Font de Marc Robles" |
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada