El Racó de Fenals


Al barri lloretenc de Fenals, molt proper als Jardins de Santa Clotilde, de la platja de Santa Cristina i sa Boadella, trobem una de les cuines tradicionals de la terra més emblemàtiques. La professionalitat dels seus xefs, els anys dedicats al treball de la cuina mediterrània i el seu tracte proper fa del establiment un dels preferits pel poble.
L'especialitat de la casa és la cuina de peixos de roca, marisc, arrossos i fideuà. Però, durant el mes de la jornada gastronòmica del peix de l'art ofereix un menú únic i exquisit. En relació amb el recomanat a l'anterior publicació, és un pel més car, en aquest aspecte cada paladar té el seu criteri.
El menú és el següent:

· Copa de cava de benvinguda i pica pica de la casa
· Piràmide de foie natural amb poma caramelitzada, mermelada de figues i gerds amb torrades i bouquet d'amanides
· Castanyó de la costa saltat amb pebrot escalivat, vieires a la planxa i bolets de temporada
· Suprema de llobarro de la costa amb escama de patata, gamba de Blanes i coulls de llamàntol
· Exòtic: mousse de mango, fruita de la passió i banana amb interior de mango amb lima
· Pa, aigües minerals, vi blanc Aura Verdejo Do Rueda, Petits fours, café i xopet

PVP; 43,50 EUROS IVA INCLÒS
Telèfon de contacte: 972369439

Piràmide de patés de foie natural amb poma caramelitzada
Piràmide de foie natural amb poma caramelitzada
"Font de Marc Robles"


Castanyó farcit en salsa
Castanyó farcit en salsa
"Font de Marc Robles"

Comentaris

Entrades populars