El Racó de Fenals
Al barri lloretenc de Fenals, molt proper als Jardins de Santa Clotilde, de la platja de Santa Cristina i sa Boadella, trobem una de les cuines tradicionals de la terra més emblemàtiques. La professionalitat dels seus xefs, els anys dedicats al treball de la cuina mediterrània i el seu tracte proper fa del establiment un dels preferits pel poble.
L'especialitat de la casa és la cuina de peixos de roca, marisc, arrossos i fideuà. Però, durant el mes de la jornada gastronòmica del peix de l'art ofereix un menú únic i exquisit. En relació amb el recomanat a l'anterior publicació , és un pel més car, en aquest aspecte cada paladar té el seu criteri.
El menú és el següent:
· Copa de cava de benvinguda i pica pica de la casa
· Piràmide de foie natural amb poma caramelitzada, mermelada de figues i gerds amb torrades i bouquet d'amanides
· Castanyó de la costa saltat amb pebrot escalivat, vieires a la planxa i bolets de temporada
· Suprema de llobarro de la costa amb escama de patata, gamba de Blanes i coulls de llamàntol
· Exòtic: mousse de mango, fruita de la passió i banana amb interior de mango amb lima
· Pa, aigües minerals, vi blanc Aura Verdejo Do Rueda, Petits fours, café i xopet
PVP; 43,50 EUROS IVA INCLÒS
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada